GG.sk
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

[Neoprávnená] darkmouse/12 hodinový ban

3 posters

Goto down

[Neoprávnená] darkmouse/12 hodinový ban Empty [Neoprávnená] darkmouse/12 hodinový ban

Odoslať pre rytier01 Ut 8 november 2022 - 0:58

Nick Admina : darkmouse
Dôvod : Zmen si nick
Dôkaz : 

==============================================
============== DOSTAL SI BAN DO HRY ===============
= Nick : admin_je_kokot_vyjebany
= SID : VALVE_0:0:37715420
= Dovod banu : Zmen si nick
= Admin : darkmouse
= Server : GG.sk | Jailbreak #1
= Datum a cas : 08 Nov 2022 - 00:49:32
= IP : skryta
= Pre UB chod na ggsk.forumotion.me/f6-forum
==============================================

Jakože ten nick, no nervy som mal na neho neskutočne, ale jako začo mi dal 12 hodinový ban do hry, keď dvaja dostali ban predtým a bolo nás tam dokopy 8 aj s ním.... nechapem tú dĺžku ani chovanie admina...... nekomentujem, len chcem dôvod ! 
rytier01
rytier01
Nováčik
Nováčik

Počet príspevkov : 1

Návrat hore Goto down

[Neoprávnená] darkmouse/12 hodinový ban Empty Re: [Neoprávnená] darkmouse/12 hodinový ban

Odoslať pre darkmouse Ut 8 november 2022 - 1:06

Ahoj, som rád, že si dodržal, čo si písal aj na serveri. 

Dĺžka banu sa odvíjala od celkovej situácie na serveri. Pre zbytok hodnotiacich a čítajúcich -> Simon už nezvládal neustále vzbury nakoľko bol vždy sám lebo jeho CT (mapa jb_rats) stále padalo z rebríku načo dostalo prehoz k T a Tčka mu každé kolo chodili do šachty. Otvoril cely a 3 ste po ňom kolo čo kolo vyskakovali a boxovali ho. On to už nevydržal, tak dal 2 módy, počas ktorých sa mu pripojil hráč k CT. Zobral 3 kola simona, ale vy ste išli stále to svoje. Onen prvý simon si vzal simona s tym, že vám dá za trest reakcie, hráč "smilerko", ktorý dostal 60 minútový ban hneď po tom ako druhé CTčko dostalo ban do hry na 4 hodiny po neschopnosti (hádzaní deaglu Tčkam). Sám si videl, čo sa deje a naschvál si si musel meniť meno. Stačilo to napísať do chatu, vybiť si zlosť na neviem čo len nie na mňa.... 

A aby som sa dostal k dĺžke banu. 12 hodinový ban sa dáva za nadávky na admina. Nick tejto formy nie je ničím výjnimočným. Tak isto v ňom urážaš admina + chat tu asi nemusím dokazovať, dobre vieš, že po tom T bane si si aj ty uletel (hlavne na simona, ktorý vas trestal reakciami). 

Ak by si mal stále nejaké nejasnosti, kľudne napíš, rád ti to objasním.
darkmouse
darkmouse
CS 1.6 HLSA
CS 1.6 HLSA

Počet príspevkov : 26

Návrat hore Goto down

[Neoprávnená] darkmouse/12 hodinový ban Empty Re: [Neoprávnená] darkmouse/12 hodinový ban

Odoslať pre Camik Ut 8 november 2022 - 10:13

Odpoveď si dostal a myslím si, že situácia ti bola objasnená dostatočne.

Týmto to beriem za vyriešené.
Camik
Camik
CS 1.6 HLSA
CS 1.6 HLSA

Počet príspevkov : 25

Návrat hore Goto down

Odoslať pre Sponsored content

Sponsored content

Návrat hore Goto down

Návrat hore

Povolenie tohoto fóra: