[P] práva na jb/white
2 posters
Strana 1 z 1
[P] práva na jb/white
Nick : white
STEAM_ID : STEAM_0:0:340487511
Vek : 24
TS3 Nick : white
Niečo o sebe : Čauko, jmenuji se Peter. Pracuji v oblasti cestovního ruchu (řidič taxi) a ve volném čase si zahraju 1.6. Mimo to se věnuji i svým aktivitám jako například v zimě hokej, v létě basketbal apod.
Prečo by si chcel byť adminom : Proč bych se chtěl stát adminem je otázka dobrá a odpověď je ještě lepší. Nebaví mě se dívat na to, jak pomalu každý druhý simon netuší co má dělat a co nesmí a proč dal FK a proč mám mít daný hráč VD a proč musí ohlásit mód atp. Chci jim to vysvětlit tak, aby to chápali a aby měli pocit, že se mohou stále zlepšovat.
Sekcia : JB
STEAM_ID : STEAM_0:0:340487511
Vek : 24
TS3 Nick : white
Niečo o sebe : Čauko, jmenuji se Peter. Pracuji v oblasti cestovního ruchu (řidič taxi) a ve volném čase si zahraju 1.6. Mimo to se věnuji i svým aktivitám jako například v zimě hokej, v létě basketbal apod.
Prečo by si chcel byť adminom : Proč bych se chtěl stát adminem je otázka dobrá a odpověď je ještě lepší. Nebaví mě se dívat na to, jak pomalu každý druhý simon netuší co má dělat a co nesmí a proč dal FK a proč mám mít daný hráč VD a proč musí ohlásit mód atp. Chci jim to vysvětlit tak, aby to chápali a aby měli pocit, že se mohou stále zlepšovat.
Sekcia : JB
white- CS 1.6 SA
- Počet príspevkov : 7
fr0st and darkmouse like this post
Re: [P] práva na jb/white
Pridaj si ma na steame a dohodneme sa na pohovore.
Camik- CS 1.6 HLSA
- Počet príspevkov : 25
Re: [P] práva na jb/white
Prijatý, vitaj.
Lock.
Lock.
Camik- CS 1.6 HLSA
- Počet príspevkov : 25
Similar topics
» [P] žádost o práva na JB
» [P] Žádost o práva
» [Prijatý] cfg/knife práva